Danspubliek

Met Danspubliek houden we je op de hoogte van de mooiste voorstellingen en bijzondere verhalen van bijzondere mensen in de danswereld. Dat doen we via onze social media-kanalen en via onze website. Meer dan 100.000 dansliefhebbers hebben Danspubliek.nl ontdekt.

Over Danspubliek

Danspubliek.nl is in 2011 opgericht met als doel dans onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Diverse personen droegen sindsdien hun steentje bij, zoals Agnes van Bussel, Altin Kaftira, Annemieke Figee, Frans van Hilten, Frans van Munster, Fransien van der Putt, Gerard Mosterd, Guus Breeman, Isabella Zijp, Lambrecht Wessels, Leo van Emden, Marco Gerris, Martin Meng, Roemjana de Haan, Ruben Brugman, Sasha de Rood en Wijbrand Schaap.

Dansprijzen

In 2011 kwam de eerste Danspublieksprijs-verkiezing tot stand, waarbij het publiek zelf dansers en dansvoorstellingen voordraagt en op de genomineerden stemt. Zo krijgen allerlei dansmakers en dansers een kans. In 2014 is ook de Dansfoto van het Jaar in het leven geroepen: die zet specifiek dansfotografen in het zonnetje.

Nieuwsbrief

We brengen regelmatig een nieuwsbrief uit. Die wordt verstuurd aan zo’n 6.000 dansliefhebbers. Meld je hier voor de nieuwsbrief aan.

Redactie

Heb je tips voor de redactie of wil je ook een bijdrage leveren? Stuur een e-mail naar info@danspubliek.nl of ga naar de contactpagina.

Adverteren

Wil je een productie onder de aandacht brengen met een banner, advertorial of via onze nieuwsbrief? Stuur een e-mail naar info@danspubliek.nl 

Informatie

Danspubliek.nl kent kvk-nummer 52640078 en btw-nummer NL1704.11.904.B01 en heeft als postadres Aaltje Noordewierstraat 104 in Den Haag.