Inzending Dansfoto van het Jaar 2016: Michiel Goudswaard

Michiel Goudswaard dingt mee naar de titel Dansfoto van het Jaar 2016. Lees meer over zijn foto en bekijk deze op volledig formaat.

Tot 1 januari 2017 kunnen fotografen een dansfoto insturen voor de verkiezing Dansfoto van het Jaar 2016. In januari stelt een jury bestaande uit Petrovsky & Ramone en de Cubaanse fotograaf Gabriel Davalos een shortlist van genomineerden op, daarna kan het publiek stemmen. Van vrijdag 27 januari t/m zondag 12 februari 2017 zijn de foto’s te zien tijdens het CaDance festival in Theater aan het Spui en het Korzo theater. De winnaar wordt op 4 februari na de voorstelling PARA | DISO Revisited van ICK in Theater aan het Spui bekendgemaakt.

Over de foto van Michiel Goudswaard:

De foto valt onder de categorie Overig. Yukie Spruijt is gefotografeerd bij Filmmuseum EYE in Amsterdam. Dit is een deel van een serie beelden van deze expressieve danseres.

Over de fotograaf:

Michiel Goudswaard is fotograaf en schrijvend journalist. In zijn fotografische werk legt hij zich toe op portret- en dansfotografie.

Ga naar de website van Michiel Goudswaard

Klik op de foto voor een volledige weergave:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”36″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

 

Meer informatie Aanmelden fotografen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*