Inzending Dansfoto van het Jaar 2016: Hans Hordijk

Hans Hordijk dingt mee naar de titel Dansfoto van het Jaar 2016. Lees meer over zijn foto en bekijk deze op volledig formaat.

Tot 1 januari 2017 kunnen fotografen een dansfoto insturen voor de verkiezing Dansfoto van het Jaar 2016. In januari stelt een jury met onder andere de Cubaanse fotograaf Gabriel Davalos een shortlist van genomineerden op, daarna kan het publiek stemmen. Van vrijdag 27 januari t/m zondag 12 februari 2017 zijn de foto’s te zien tijdens het CaDance festival in Theater aan het Spui en het Korzo theater. De winnaar wordt op 4 februari na de voorstelling PARA | DISO Revisited van ICK in Theater aan het Spui bekendgemaakt.

Over de foto van Hans Hordijk

De foto valt in de categorie Professionele Dansvoorstelling en is genomen tijdens de voorstelling Kymani, het verhaal van een drummer door het Internationaal Danstheater op 30 januari in Theater aan de Slinger in Houten. De danser op de foto is Michael Sastrowitomo, winnaar van de Danspublieksprijs 2015 en de Aanmoedigingsprijs van het Dansersfonds ’79.

Hans Hordijk is winnaar van de Dansfoto van het Jaar 2014

Ga naar de website van Hans Hordijk

De volledige foto (klik voor groter formaat):

 

Meer informatie Aanmelden fotografen

Wist je dat binnenkort de Dansfotokalender 2017 verschijnt?


Misschien ook interessant?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.