Inzending Dansfoto van het Jaar 2016: Micha van den Berg

Micha van den Berg dingt mee naar de titel Dansfoto van het Jaar 2016. Lees meer over haar foto en bekijk deze op volledig formaat.

Tot 1 januari 2017 kunnen fotografen een dansfoto insturen voor de verkiezing Dansfoto van het Jaar 2016. In januari stelt een jury bestaande uit Petrovsky & Ramone en de Cubaanse fotograaf Gabriel Davalos een shortlist van genomineerden op, daarna kan het publiek stemmen. Van vrijdag 27 januari t/m zondag 12 februari 2017 zijn de foto’s te zien tijdens het CaDance festival in Theater aan het Spui en het Korzo theater. De winnaar wordt op 4 februari na de voorstelling PARA | DISO Revisited van ICK in Theater aan het Spui bekendgemaakt.

Over de foto van Micha van den Berg:

De foto valt onder de categorie Professionele Dansvoorstelling. Afgebeeld is Demi Verheezen.

Micha van den Berg:

‘Deze foto is gemaakt tijdens de voorstelling What Good Would The Moon Be uit het programma Wonderland van Introdans. Dans heeft ruimte nodig, maar soms doet juist de beperking van die ruimte wonderen. Zo probeer ik net als in de studio een intiem moment te vangen op beeld. Iets waar ik zeer van kan genieten als het gelukt is door het juiste licht, de beweging en de editing.’

Ga naar de website van Micha van den Berg

De volledige foto (klik voor groter formaat):

 

Meer informatie Aanmelden fotografen

 

Wist je dat binnenkort de Dansfotokalender 2017 verschijnt?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*