Nieuwe Ballerina film: win nu 2 x 2 vrijkaarten en een leuke tas!

Danspubliek geeft 2 x 2 vrijkaarten weg voor de nieuwe film Ballerina. En je krijgt er nog een leuke Ballerina-tas bij ook! 

‘We mogen onze dromen nooit opgeven.’ Op 21 december komt de nieuwe Ballerina film uit. Een prachtige animatiefilm over een meisje dat ballerina wil worden. En daar kun je nu kaartjes voor winnen en een tas. Daarmee kun je je goed in jouw dansschool vertonen!

ballerina-tas

Over de Ballerina film 

Het verhaal in de Frans-Canadese Ballerina film speelt zich af in Parijs in 1879. Het weesmeisje Félicie droomt ervan ballerina te worden en je volgt haar op haar reis. Igone de Jongh spreekt voor de Nederlandse versie de stem in van Odette, de vrouw die Félicie onder haar hoede neemt. Naast Igone de Jongh bestaat de Nederlandse stemmencast uit Pip Pellens, Pim Wessels, Buddy Vedder en Robin Martens. Allen waren deelnemers aan het programma Dance Dance Dance waar Igone de Jongh jurylid is. (Lees hier onze 9 weetjes over de nieuwe dansfilm.)

Aanrader voor de feestdagen

Deze nieuwe dansfilm is een echte aanrader voor de decembermaand. En kaartjes hiervoor winnen is natuurlijk helemaal prachtig!

Kaartjes winnen

Stuur vóór 15 december het juiste antwoord in op de volgende vraag:

Hoe heet het plan waarmee Félicie haar droom wil verwezenlijken? 

Vul het antwoord hier in

Misschien ook interessant?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.