Ballet Blanc en De Dutch Junior Dance Division op tournee!

Het blijven de lievelingen van het publiek: de grootse, witte scènes uit balletten als Giselle, de Notenkraker, La Bayadère en het Zwanenmeer. Met dit als inspiratie maken choreografen Thom Stuart en Rinus Sprong de voorstelling Ballet Blanc: een sfeervolle en romantische dansvoorstelling waarin klassiek en neoklassiek ballet wordt afgewisseld met moderne dans.

Ballet Blanc

Ballet Blanc is een ervaring die buiten de theaterzaal verder gaat en is uitermate geschikt voor een breed publiek, met (relatief) korte, krachtige en op zichzelf staande choreografieën.

We zien dans in een diversiteit aan emoties en stijlen: van een intense solo over eenzaamheid tot liefdesduetten en spectaculaire, dynamische groepstukken uitgevoerd door de prachtige dansers van De Dutch Junior Dance Division.

Naast choreografieën van Stuart en Sprong worden stukken van gerenommeerde namen als Ed Wubbe, Kirk Peterson en Marius Petipa opgevoerd. Ballet Blanc toert vanaf 24 februari door heel Nederland.

Lees hier de recensie

Kenmerken van deze voorstelling zijn:

klassiek ballet/modern ballet/moderne dans/danstheater
traditioneel/vernieuwend/vooruitstrevend/radicaal anders
Randstad/regionaal
met familie/gezin/vrienden/vriendinnen/collega’s/date
licht/feel good/neutraal/nadenken/betekenis/raakt je/flinke impact

Meer info en tickets: www.ddddd.nu

Heb je deze voorstelling gezien? Laat anderen weten wat je ervan vond en geef op deze pagina jouw aantal sterren door!

De Dutch Don’t Dance Division werd in 1996 opgericht door artistiek leiders Rinus Sprong en Thom Stuart. De Dutch Don’t Dance Division is een dansgezelschap uit Den Haag dat zich niet gemakkelijk in een hokje laat plaatsen. Of je nou een dansliefhebber bent van 5 of 85, professioneel of amateur, De Dutch Don’t Dance Division heeft altijd iets voor je in petto!

(foto: Studio Oostrum)

Misschien ook interessant?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.