Betoverend The Sleeping Beauty van het Nationale Ballet van Odessa

Een unieke versie van The Sleeping Beauty door het Nationale Ballet van Odessa is in december slechts enkele keren te zien. 

The Sleeping Beauty: maak een groots, onvergetelijk sprookjesballet

Het beroemde Russische Keizerlijke Ballet uit Sint Petersburg kreeg van Tsaar Alexander Romanov III in 1890 opdracht om een groots, onvergetelijk sprookjesballet te ontwerpen op nieuwe muziek van Pjotr Iljitsch Tsjaikovski. Met choreografie van de Franse balletmeester Marius Petipa.

Inmiddels is dit meesterwerk, “Doornroosje” (The Sleeping Beauty) wereldwijd bekend. Het Nationale Ballet van Odessa brengt deze kolossale droomvoorstelling in een vernieuwde versie naar onze Nederlandse theaters. Er zijn slechts enkele voorstellingen dus boek snel deze betoverende ervaring voor de hele familie in de maand december!

Nationale Ballet van Oekraïne

Het Nationale Ballet van Odessa zetelt in een van de oudste en mooiste opera en ballethuizen van Europa. Het gezelschap heeft een internationale reputatie vanwege haar indrukwekkende ensemble, briljante solisten en hartstochtelijke ensceneringen. Voor het eerst krijgt het Nederlandse publiek de kans om te genieten van de verbluffende kwaliteit die deze voorstelling zo onweerstaanbaar maakt.

The Sleeping Beauty is een topproductie met 120 medewerkers: het balletensemble, topsolisten, jong talent van de nationale Oekraïense dansacademie én het grote orkest van de Nationale Opera van Oekraïne.

Speellijst The Sleeping Beauty

21-December-RAI Amsterdam (19:30) BOEKEN!
22-December-Cultureel Centrum Hasselt (uitverkocht) (20:00)
23-December-Zuiderstrandtheater Den Haag (19:30) BOEKEN!
24-December-Parkstad Limburg Theater Heerlen (14:00) BOEKEN!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*