Singer-songwriters tonen lef in Distinguished Dreams #3

Tijdens het Festival van de Nederlandse Dansdagen laten Marike Jager, Dichter, Chai Blaq en Spinvis zien wat zij gemeen hebben. Vooral lef en nieuwsgierigheid.

Singer-songwriters en choreografen samen in Distinguished Dreams #3

Want de singer-songwriters gaan ieder een samenwerking aan met een talentvolle choreograaf. Het resultaat daarvan kun je zien tijdens het Festival de Nederlandse Dansdagen op 7, 8 en 9 oktober in Maastricht. Zrie duo’s maken deel uit van het project Distinguished Dreams #3: Marike Jager, Dichter en Chai Blaq met choreograaf en danser Shailesh Bahoran, Hilder Elbers en Jesús de Vega.

Verwacht onverwachte dans-popsongs die je opnieuw naar muziek en dans laten kijken.

De performances duren net zo lang als een popsong en kun je bewonderen in het centrum van Maastricht. Het is afwachten of het een combinatie wordt van dansers die gaan zingen en singer-songwriters die dansen. Of dat ze iets geheel anders gaan doen en een trend zetten met een vernieuwend concept…

Talkshow-dansconcert

Ook Spinvis gaat tijdens het festival de samenwerking aan met dans. Choreograaf Amos Ben-Tal (oud-danser van het Nederlandse Dans Theater) en Spinvis maken met Howl een talkshow, een dansvoorstelling en concert ineen. Daarin gaan ze op zoek naar de betekenis van identiteit op de grens tussen fictie en werkelijkheid. Geen doorsnee voorstelling in ieder geval, dus verrassend zal het zeker zijn!

Data en tijden

Distinguished Dreams #3

Zaterdag 8 oktober/ 10.00, 12.00, 14.00, 16.00 uur
Zondag 9 oktober/ 11.00, 13.00 uur

Pop-upstore Nederlandse Dansdagen, Mosae Forum, Maastricht

HOWL (prepremière)

Centre Céramique, Maastricht Zondag 9 oktober/ 11.00 uur

De Nederlandse Dansdagen, Motel Mozaïque en de Muziekgieterij maken de unieke dans- en muziekontmoetingen mogelijk.

Lees meer informatie over de nieuwe samenwerking dans/songwriters.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.