Eerste Gala voor Young Professionals bij Nationale Opera & Ballet

Nationale Opera & Ballet organiseert op 10 juni het International Young Patrons Circle Gala. Een exclusieve avond voor young professionals, filantropen en kunstliefhebbers.

Een chic gala

In samenwerking met partners Harper’s Bazaar en House of Eléonore organiseert de Young Patrons Circle een exclusieve avond van opera en ballet: het International Young Patrons Circle Gala. De jonge, veelbelovende regisseur Floris Visser (34) geeft vorm aan de voorstelling. Solisten Igone de Jongh en Michaela DePrince van Het Nationale Ballet leiden je door de avond heen. Toprestaurants Bluespoon, Taiko en Librije’s Zusje zorgen voor een culinair genieten.

Het programma

Tijdens het gala dansen eerste solisten Igone de Jongh en Marijn Rademaker dansen het prachtige Sarcasmen van Hans van Manen. Dat is extra bijzonder omdat Marijn na een lange afwezigheid (wegens een blessure) weer terugkeert op het toneel. dat dit jaar voor het eerst wordt georganiseerd. Er zijn verder optredens van Het Nationale Ballet, de Junior Company van Het Nationale Ballet en het Koor van De Nationale Opera. De gezelschappen dansen en zingen fragmenten uit onder andere Die Zauberflöte, Het Zwanenmeer, La traviata en Turandot.

Foyerprogramma

Naast het zaalprogramma wordt op deze avond een gevarieerd randprogramma gepresenteerd in de foyer van Nationale Opera & Ballet. House of Makers, het creatieve collectief van o.a. Peter Leung (Young Creative Associate van Het Nationale Ballet) presenteert drie korte voorstellingen. Van fotografenduo Petrovsky & Ramone is de interactieve video-installatie Kissing Machine te zien. Ook is het prijswinnende Nightfall, het eerste VR-ballet ter wereld, te ervaren. DJ Joost van Bellen en Girls Love DJs verzorgen de muziek tijdens het feest en er is een silent disco in de Odeonzaal, gehost door The Fashion Composers. De avond wordt culinair aangekleed door Bluespoon, Taiko, Librije’s Zusje en &samhoud places.

De cirkel is rond

Dit is dus niet zomaar een avond. Dit is ook geen reclameverhaal. Het is gewoon opvallend dat zo’n chic event wordt georganiseerd. In een soort van crowdfunding: het gala is mogelijk dankzij 150 Young Patrons. Kaarten voor het evenement koop je dan ook vanaf € 50, tot € 150. Maar als je lid wordt (vanaf € 500) van de Young Patrons Circle (dat volgens zeggen geen eliteclubje is) kun je gratis naar binnen.

Lees hier meer over International Young Patrons Circle Gala.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*