Notenkraker & Muizenkoning het felbegeerde kerstuitje van Het Nationale Ballet

Notenkraker & Muizenkoning van Het Nationale Ballet is het ultieme kerstuitje. Dus let op: voor je het weet zijn de kaarten al uitverkocht. 

Notenkraker & Muizenkoning

Het is september en de eerste kerstspullen liggen al in de tuincentra klaar. Tijd om te denken aan wat te doen met de kerst. Wil je naar Notenkraker & Muizenkoning van Het Nationale Ballet, wees dan alert. De voorstellingen zijn namelijk een groot succes en vaak strak uitverkocht.

Schaatsers op de Amsterdamse gracht, een huiskamer die in Clara’s droom groeit en waarvan de wanden vervolgens tot een besneeuwd bos worden omgetoverd: het ballet Notenkraker & Muizenkoning, in deze versie van Toer van Schayk en Wayne Eagling, is een een oer-Hollandse productie die je meevoert naar een feestelijke fantasiewereld.

Meest succesvolle producties

Het is ook een van de meest succesvolle producties in de Nederlandse theatergeschiedenis. De voorstellingen van het ballet waren afgelopen jaar zó snel uitverkocht, dat Het Nationale Ballet de hartverwarmende balletklassieker – al door meer dan 325.000 mensen bezocht – tijdens de feestdagen weer terug brengt.

NB Vanwege de coronamaatregelen is de losse kaartverkoop voor Notenkraker & Muizenkoning nog even uitgesteld tot nader order. Klik op de button hieronder voor actuele informatie.

MEER INFORMATIE