SKYLINE van Sally Dansgezelschap raakt waar het woord niet kan komen

SKYLINE is de nieuwe, indringende voorstelling van Sally Dansgezelschap Maastricht, met bijdragen van Itzik Galili, Roy Assaf en Martin Harriague.

Première SKYLINE

Met SKYLINE presenteert Sally Dansgezelschap Maastricht (voorheen Project Sally) een eigenzinnige wereld waarin virtuoze dans, muzikaliteit en vormgeving samensmelten tot één beleving. De voorstelling is samengesteld uit choreografisch materiaal van Itzik Galili, Roy Assaf en Martin Harriague, jong talent uit eigen kweek van Sally Dansgezelschap Maastricht.

‘Stel je voor… je blik gericht op de horizon. Achter je liggen de contouren van het bekende en voor je ligt de toekomst wijd open. We volgen een groep jonge mensen, wier paden elkaar kruisen op de zoektocht naar zichzelf. Ze delen hun reis en maken van elkaar medereizigers in hun leven.’

Sally Dansgezelschap Maastricht

SKYLINE beleeft van 15 t/m 17 september een wat je noemt Euregionaal première-weekend. Vanuit hun thuisbasis in Maastricht, precies op de grens waar Nederland, Belgie en Duitsland elkaar ontmoeten, verzamelt Sally Dansgezelschap Maastricht jonge dansers om zich heen vanuit de hele wereld. Om hun talenten tot bloei te brengen, de taal en esthetiek van dans te spreken en het publiek te inspireren en letterlijk in beweging te zetten.

Musica Sacra

De première van SKYLINE vindt plaats tijdens het Musica Sacra Festival Maastricht. Ooit begonnen als Europees Festival van Religieuze Muziek kent dit muziekfestival inmiddels ook een uitgebreid programma van theater, film, lezingen, exposities en dans. 

Tickets

Misschien ook interessant?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.