Welkom in onze tuin, nieuwe locatievoorstelling van Dansateliers

FASE, een nieuwe locatievoorstelling van Marta & Kim, is te zien in de achtertuin van Dansateliers, tussen de wilde braamstruiken, de druivenrank, de paarse regen en ja, ook het onkruid.

Welkom in onze tuin

We maken het ons gemakkelijk, hier op aarde. We creëren mechanismen en systemen om nog meer grip te krijgen op ons verblijf hier. We doen ingrepen op onze omgeving, die wij nodig achten. Maar hoever gaan we om een ruimte te beïnvloeden? Als één voortdurend veranderend organisme stellen de drie performers in FASE deze vragen door samen een menselijk mechanisme te creëren dat beweegt, in en uit elkaar valt, verwart, en misschien wel oncontroleerbaar wordt.

Voorstellingsinfo

Wanneer? 26, 27 en 28 juni
Start: 17:00 uur
Waar? Dansateliers, ‘s-Gravendijkwal 58B, Rotterdam.
Prijs: 12,50 euro inclusief drankje
Tickets: Vanwege COVID-19 maatregelen verkopen wij enkel tickets online. GEEN DEURVERKOOP. Op dit moment is de voorstelling uitverkocht. Mochten er nog kaarten beschikbaar komen, dan laten we dat via social media zo snel mogelijk weten.

FASE is een nieuwe locatievoorstelling van Marta Alstadsaeter & Kim-Jomi Fischer, die ze maken in samenwerking met Vincent Kollar.  Een Nieuwe Makers Regeling is onlangs toegekend aan makersduo Marta & Kim.

COVID-19 maatregelen:
Dansateliers neemt maatregelen voor een veilig theaterbezoek. Bij de entree vragen wij je om je handen te desinfecteren. Markeringen op de straat helpen je om anderhalve meter afstand te houden. De voorstelling vindt plaats in de buitenlucht, waar je op veilige afstand van andere bezoekers kunt plaatsnemen. Door een beperkt aantal bezoekers is er genoeg ruimte voor iedereen. Met jouw medewerking en oplettendheid zorgen we samen voor een veilige omgeving.

MEER INFORMATIE