Wervelend Dancing in a Winter Wonderland

Van 25 t/m 28 december 2015 danst De Dutch Don’t Dance Division de familievoorstelling Dancing in a Winter Wonderland. Winterse vertellingen vanuit de hele wereld smelten samen tot een wervelende danstheatervoorstelling. 

Meer dan 120 dansers tussen de 5 en 65+ jaar oud, van amateur tot professional, doen mee aan Dancing in a Winter Wonderland en schitteren in dansstijlen variërend van klassiek ballet tot de opzwepende Can Can. Het ene moment dreigt er een peperkoekmannetje over het podium te kruimelen en op het andere moment is een ijskoude Koning Winter te zien.

De Grand Pas de Deux in Dancing in a Winter Wonderland wordt dit jaar gedanst door Adji Cissoko. Deze danseres van het Alonzo King LINES Ballet in San Francisco is een indrukwekkende verschijning met haar enorme lengte en ellelange benen. Haar danspartner Lorris Eichinger, afkomstig uit Frankrijk en maar liefst twee meter lang, is danser van De Dutch Junior Dance Division.

De voorstellingen van Dancing in a Winter Wonderland vinden plaats in het Zuiderstrandtheater in Den Haag en worden begeleid door het Residentie Orkest met muziek van wereldberoemde componisten zoals Bach, Vivaldi, Stravinsky, Britten, Debussy en Strauss.

Boek tickets

Ga je naar Dancing in a Winter Wonderland? Geef na afloop op deze pagina je sterren door!


Misschien ook interessant?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.